Doelgroep

Het doel van Does Hondenuitlaatservice is op een verantwoorde manier in de dagelijkse bewegingsbehoefte van uw hond te voorzien. Het lopen in een roedel is voor uw hond een waardevolle en intensieve bezigheid. Hij is weer even ‘hond onder de honden’, dat vraagt een grote alertheid. Zeker voor jonge onervaren honden heeft het een positieve invloed op het gedrag. U zult minder opvoedingsproblemen hebben. Uiteraard wordt de wandeling aangepast aan wat verantwoord is en waar de jonge hond aan toe is. De roedels variëren qua grootte, afhankelijk van welke honden meelopen. Uw hond moet gezond en gehoorzaam zijn en kan van pup tot aan zijn oude dag bij Does terecht.

Wandeling

Does maakt tweemaal per dag een wandeling van maandag tot en met vrijdag. In principe op de Rozendaalse hei en in het omliggende bos. De ochtendwandeling start tussen ± 10.00 en 10.30 uur en de middagwandeling tussen ±13.00 en 14.00 uur. Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en deze dient een halsband te dragen. Hieraan krijgt hij of zij een penning met mijn telefoonnummer geklikt.

Dagopvang

De hond wordt ’s ochtends vóór de eerste wandeling opgehaald en na de tweede wandeling weer thuis gebracht. Handig voor honden die nog niet lang alleen kunnen zijn.

Logeren

Steeds meer hondenbezitters kiezen voor een opvang in huiselijke sfeer. Bij Does Hondenuitlaatservice kan dat. Afhankelijk van de conditie van de hond(en) gaan ze de hele dag of een dagdeel mee. De rest van de tijd brengen ze bij mij en mijn eigen honden in huis door. ’s Nachts slapen ze lekker in de woonkamer. Voor uw hond zal het aanvoelen als thuis, maar door het gezelschap van soortgenoten vormt dit een meer natuurlijke omgeving.
Het aantal plekken is beperkt, dus wees er op tijd bij.

Kennismaking

Does maakt graag kennis met u en uw hond als nieuwe klant. Dit gebeurt ´s avonds. U kunt vaste dagen afspreken voor de wandelingen, maar ook gewoon bellen wanneer het nodig is. Does houdt u indien nodig en gewenst met briefjes over het verloop van de wandelingen op de hoogte. Op de website verschijnen regelmatig nieuwe foto´s.

Vervoer

De honden hebben hun eigen plek in de bus. Iedere hond heeft een eigen bevestigingspunt. Hij of zij kan naar wens zitten, liggen of staan. Dit geeft veel rust. De honden mogen geen slipketting dragen, wel een gewone halsband. Door elektrische ventilatie wordt continu frisse buitenlucht aangevoerd. Uit hygiënisch oogpunt en voor meer comfort liggen er hondenmatten in de bus.